2024-ben is rengeteg újdonsággal és prémium minőséggel vár a Heim Sütöde

2024-ben is rengeteg újdonsággal és prémium minőséggel vár a Heim Sütöde

2023-az elismerések, a fejlődés és a megújulás éve volt a Heim Sütöde számára. Ti pedig végig segítettetek bennünket mindebben, nem is tudjuk eléggé megköszönni a támogatásotokat…

Az elmúlt évben sütödénk megnyerte hazánk legrangosabb pékversenyét, melynek eredményeképpen 2023. Szent István Napi Kenyere a miénk lett. Ezzel a győzelemmel pedig sikerült elérni egy önmagán túlmutató eredményt is, hiszen először lett kovászos kenyér a szóban forgó verseny győztese. Ami néhány évvel ezelőtt kis kézműves pékségek néhány négyeztméteres műhelyeiben kísérletként indult, 2023-ra megkerülhetetlen eljárás, és legfőképpen irányadó minőségi mutató lett.

De nagyon bennünk volt a minden téren való fejlődés vágya is, függetlenül az említett versenyen elért eredményeinktől, bár tagadhatatlan, hogy a győzelem nagyon inspiratív hatással volt (van) ránk. Számos új termékkel rukkoltunk elő, de megújítottuk, frissítettük legnépszerűbb alaptermékeink receptjét is.

Az anyagi és fizikai tekintetben legnagyobb feladatnak tavaly dunabogdányi sütödénk és üzletünk épületegyüttesének teljeskörű felújítása bizonyult, főként annak fényében, hogy a sütödének mindvégig üzemelnie kellett. Nagyon jó érzés volt tapasztalni, hogy akkor sem esett a forgalmunk, amikor csupán egy kis ablakon keresztül, hátul tudtuk kiszolgálni vendégeinket az üzlethelyiség felújítása során. Ha bármikor is kérdeznek majd bennünket arról, hogyan lehet igazán jól egyetlen példán keresztül demonstrálni törzsvásárlóink elkötelezettségét, ez nagyszerű példaként áll majd ott előttünk. Köszönet és hála!

Az év utolsó heteiben hatalmas sikerrel készítettük karácsonyi finomságainkat is. Mind a bejglik, mind a gyümölcskenyér, vagy éppen a moszkauer olyan ütemben fogytak, hogy egy idő után majd mindenki azért dolgozott a sütödében, hogy az ide kapcsolódó igényeket ki tudjuk szolgálni. Újabb óriási kihívás volt, amit csak egy olyan csapat segítségével lehet teljesíteni, mint a miénk. Hatalmas köszönet Nekik is!

2024-ben is sok izgalmas új termékkel készülünk, ahogyan az is garantált, hogy ismét megversenyeztetünk majd néhány limitált különlegességet is a nyár folyamán. Az idei évben is nagy-nagy szeretettel várunk Benneteket minden üzletünkben, s reméljük, hogy sokan el tudtok látogatni megújult dunabogdányi központunkba is, hogy egy finom kávé mellett adózhassatok kedvenc finomságaitok élvezetének a Duna-parti padok egyikén ülve, gyönyörködve a Dunakanyarban, s belelátva, mi is az, ami ilyen erővel inspirál bennünket nap mint nap…