2019 legfontosabb mérföldköveiről

2019 legfontosabb mérföldköveiről

A Heim Sütödében az idei évben sem tétlenkedünk majd, ezt már most jó szívvel ígérjük!

Szívből köszönjük Nektek a bizalmat és a támogatást, azt a sok-sok bátorítást és pozitív energiát, amit Tőletek kaptunk 2019-ben is. Nélkületek egész biztos, hogy most nem tartanánk itt, s nem sikerült volna annyi mindent elérnünk az elmúlt évben. Nézzük csak a legizgalmasabb mérföldköveket!

  • A Heim Vadkovászos lett az egyik legnépszerűbb termékünk, mely nem csupán azt bizonyítja, hogy egy az elődeinkhez méltó kézműves kenyeret is felvehettünk állandó kínálatunkba, de azt is, hogy nagyon komoly, a minőségre odafigyelő visszatérő vásárlókkal büszkélkedhetünk.
  • Termékeink bekerültek a Sziget Fesztivál fellépőinek fenntartott backstage kínálatába, így idén nyáron a világsztárok szerencsésebbik hányada is megkóstolhatta végre a bogdányiak kedvenceit. 🙂
  • Elkészült a Heim ÖKO STAND, mellyel új, környezetbarát termékpalettánkat is létrehoztuk, s ahol izgalmas design-termékekként is helytálló kenyeres-, szendvicses-, uzsonnás zsákokat, valamint bögréket is vásárolhattok, bővítve egyszersmind a háztartás repertoárját, s ha kis lépésekben is, de óvva környezetünket (azzal, hogy az eldobható helyett a tartósat választjátok).
  • Év végén egy jelentős mértékben megújult recepttel mutattuk be az új Heim Bejgliket, melyek hatalmas, az eddigiekhez mérten is nagyon jelentős sikert arattak vásárlóink körében.

2020-ban sem lesz ez másképp. Arra törekszünk idén is, hogy prémium termékeinken keresztül még több családhoz, még több a minőségért rajongó ínyenchez eljuthassunk, még több komoly rendezvényen felbukkanjunk finomságainkkal, s ezt az évet is változatosabbá, 2020 reggeleit is mosolygósabbá varázsolhassuk!

A Heim Sütöde csapata