Sok-sok szálloda és étterem számára szállítunk péktermékeket

Sok-sok szálloda és étterem számára szállítunk péktermékeket

zsemlefélekminin

Nálunk a Heim Sütödénél mindenek előtt áll a minőség! Talán ennek is köszönhetően jutottunk odáig napjainkra, hogy 13 környékbeli szállodának és étteremnek immáron mi készítjük és szállítjuk a felmerülő igények szerint a legkülönfélébb péktermékeket, a sós aprósüteményektől a pogácsákon át egészen a magvas kenyerekig és kalácsokig.

Szép és példaértékű jelenséget nyugtázhat az ember, ha a kistérségek gasztronómiai és vendéglátóipari összefonódásain gondolkodik. Regionálisan ugyanis egyfajta szimbiózisban élnek egymás mellett a különféle cégek és vállalkozások, ráadásul mindannyian egyetlen nagy, közös célt szolgálnak, méghozzá az adott régió rangjának elismertetését.
Számunkra természetesen a Dunakanyar jelenti hazánknak azt a kis szeletét, amiért úgy érezzük, felelősséggel tartozunk, s amelynek mi magunk is köszönhetjük kollektív, és persze egyéni/céges sikereinket is.

Valamennyi szálloda és étterem, a szolgáltatóipar minden résztvevője szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a Dunakanyarról a vidékünkre látogatókban olyan kép alakuljon ki, mely hosszú-hosszú időkre “felkerül” a kultúra-gasztronómia- természet-minőségi pihenés tengelyre, s mely kép végül olyan emlékké nemesedhet, amely aztán apáról fiúra szállva válik origóponttá, amennyiben szívügy marad a hazai turizmus.

“Hová menjünk? Irány a Dunakanyar!”

– mi ezért a mondatért dolgozunk.

Terjesztjük a minőséget

Sütödénkkel mindehhez kapcsolódva azt szeretnénk elérni, hogy aki a környékre látogat, azzal az apróságnak tűnő, de annál fontosabb élménnyel is gazdagodni tudjon, mely a gasztronómia égiszén belül sokak szerint csupán egyfajta keretszerepet tölt be. Mert valóban, azt hihetnénk, hogy a rengeteg minden egyéb mellett a kenyérfélék, aprósütemények minőségének kérdése eltörpül. Pedig közel sem… Főleg, ha belegondolunk, hogy egy-egy szálloda rendezvényein, konferenciáin, s a kapcsolódó kis szünetekben máris fontos pozícióba kerülnek a péktermékek, arról nem is beszélve, hogy az éttermekben a fogások jelentős részéhez szervesen hozzátartoznak az adott kenyérfélék is.

Hogy mely péktermékeink a legkelendőbbek ezen a területen?

  • Konferenciák kapcsán természetesen a sós aprósütemények fogynak leginkább.
  • Az éttermek és vendéglátóhelyek pedig kiflijeinket, zsemléinket (főként ezek apró változatait), valamint magos kenyereinket és kalácsainkat rendelik a legnagyobb számban.

Örömmel halljuk a pozitív visszajelzéseket is időről időre, sőt! Nem ritka, hogy vendégek, résztvevők kifejezetten érdeklődnek sütödénk elérhető boltjai iránt, mert kíváncsiak további termékeinkre, vagy odahaza is szívesen fogyasztanának rendszeresen a Heim Sütöde finomságaiból.

Ez nagyon megtisztelő számunkra! Ezúton is köszönjük a bizalmat, az érdeklődést és várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt üzleteink bármelyikében!

Szállodák és Éttermek, melyek sütödénk termékeit választják hétről hétre