Olvassa Ön is rendszeresen frissülő blogunkat!

Olvassa Ön is rendszeresen frissülő blogunkat!

Bogdány

Pékségünk immáron több mint 32 éve készíti a Dunakanyar kedvenceit. Úgy érezzük, ideje, hogy egy kicsit többet meséljünk magunkról!

1985-ben, amikor a hazai vállalkozások még csupán szárnyukat bontogatták, Heim Ferenc és Heim Endre még nem sejthette, hogy szűk harminc évvel később álmuk nyolc üzletből álló, folyamatosan fejlődő sütőipari bolthálózattá növekedik majd…

Sütőipari vállalkozásunk számára valójában 1990-ben nyíltak meg a kapuk, amikor lehetővé vált, hogy végre húsz fővel induljon meg a termelés, a szállítás és az árusítás. Arra az öt évre azonban szükség volt, hiszen kellő tapasztalatot szereztünk a sütőipar szakmai titkainak terén, illetve volt lehetőségünk felmérni vevőink igényeit is.

A dunabogdányiak hamar megszerettek bennünket, s a környékbeli településekről is egyre többen kezdetek érdeklődi termékeink iránt. A kilencvenes évek legelején egyfajta fehér kenyeret, zsemlét, illetve kiflit készítettünk. Harminc év alatt persze nagyon sok minden változott…

A péktermékekre mutatkozó újabb és újabb igények megjelenésével mi is bővítettük kenyérféléink és péktermékeink repertoárját, így mára tizennégyféle kenyérrel és száznál is több fajta, saját készítésű péksüteménnyel büszkélkedhetünk.

Pékségünk sütödéjében gondosan ügyelünk rá, hogy kizárólag olyan alapanyagokat használjunk fel, melyek a prémium pékáruk előállításának alapfeltételei: boltjaink polcaira csak olyan finomságokat helyezünk ki, melyeket mi magunk is előszeretettel fogyasztunk, legyen szó alkalmasint egy hangulatos családi reggeliről, vagy egy sok tíz, akár több száz fős partiról.

Filozófiánk szerint:

“egy vajas kenyér is lehet fejedelmi fogás, ha a legfinomabb kenyérből készül…”

 

Tudjon meg többet sütödénk hétköznapjairól!

Értesüljön első kézből újdonságairól és legfontosabb híreinkről, érdekességeinkről most induló, hetente frissülő blogunkon keresztül!