Mostantól termékeink tápértékét is leolvashatja a polcokról

Mostantól termékeink tápértékét is leolvashatja a polcokról

20170524_151218

Egy régi vágyunk teljesült a napokban: végre valamennyi termékünk hivatalosan kalkulált tápértékéről is pontos információval szolgálnak polcaink.

Mindazok számára, akiknek kiemelten fontos ez a közel sem elhanyagolható jelentőségű információ, pékségeink polcain immáron részletező adatokkal kiegészítve jelennek meg kenyérféléink, péksüteményeink leírásai. Így aki tudni szeretné, hogy belefér-e még az a hirtelen megkívánt kakaós csiga a diétájába, esetleg felismert inzulin rezisztenciájának tudatában engedhet-e a csábításnak, ha már az illatok úgy megigézték…tap33

Weboldalunkon is elérhető minden egyes termékünk részletező adatlapja, melyből érdeklődőként mind a pontos összetételről, mind pedig sütödénk termékeinek tápértékéről megtudhat mindent.
Mert bár sokan engedünk a finomságok csábításnak, azért nem árt már akkor óvatosnak lenni, amikor még nem szükséges felvenni a harcot a súlyfelesleggel.

Sütödénk honlapján emellett péktermékeink allergén listája is elérhető: ezek az információk szintén kiemelt fontossággal bírnak, tekintve, hogy nagyon sokan küzdenek különféle ételintoleranciával, illetve ahányféle diéta, annyiféle “megszorítás”.
Persze nem kell, hogy szigorú oka legyen a tudatosságnak.

Reméljük, hogy Ön is örömmel fogadja sütödénk apró kis újítását!
Bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulhatunk az egészségesebb, a táplálkozás terén is tudatosabb élethez, melynek azonban közel sem kötelező eleme a legfinomabb péktermékek kiiktatása az étrendből.

Élvezze a hétköznapokat is egészségesen!


 

Kövesse sütödénk Facebook-oldalát is, hogy első kézből értesüljön minden újdonságról!