“Mennyi az annyi?” – Egy kis segítség, ha nem biztos benne, mennyi aprósüteménnyel számoljon az összejövetelre

“Mennyi az annyi?” – Egy kis segítség, ha nem biztos benne, mennyi aprósüteménnyel számoljon az összejövetelre

Hókifli dió, mákos, szilvalekváros

Nem csupán reggelente érdemes betérni üzleteikbe, de összejöveteleket, kisebb-nagyobb rendezvényeket megelőzően is. Kényeztesse vendégeit prémium aprósüteményekkel!

Tahi

Egy-egy vendégség, találkozó, házibuli, vagy akár szakmai beszélgetés, nagyobb konferencia kapcsán ugyanúgy gondolnunk kell a résztevők megvendégelésére, a kedvességet és a gesztust tekintve attól függetlenül, hogy hány emberre számíthatunk.
Az üdítők, alkoholos italok és a szénsavas/szénsavmentes ásványvíz beszerzése mellett nagyon fontos, hogy gondoljunk az aprósüteményekre is. Mert bár boros nemzet vagyunk, de a finom italok mellé fontos, hogy biztosítsuk a finom falatokat is!
Itt azonban máris kiderül, hogy nagyon nem mindegy, hány emberre számíthatunk. Mert mondjuk egy 3-4 fős kis otthoni beszélgetés mellé még nagyjából meg tudjuk saccolni, hogy mennyi pogácsára, sós és édes aprósütire lesz igény, de magasabb létszám fölött már a legtöbben megkezdjük a fejvakargatást.

cukrasz_01c

Egy jól kalkulálható példa: aprósütemények 100 főre

Azért érdemes 100 főre hozni a példát, hogy osztani és szorozni is könnyebb legyen. Az alábbi adatok alapján Ön is könnyedén kiszámolhatja, hogy miben érdemes gondolkodni 10-20-50 fős partik, házibulik, találkozók, vagy mondjuk egy 200 fős esküvő tekintetében.
 

Aprósütemények 100 főre
Sós
6 kg túrós pogácsa
2 kg tejfölös pogácsa
2 kg sajtos leveles masni vagy 1-1 kg burgonyás és tepertős pogácsa
Édes
1-1 kg zserbó és mézes zserbó
1-1 kg néró édes apró sütemény
1 kg ishler és/vagy 1 kg linzerPersze más egyéb finomságokkal is tudunk szolgálni. Nézzük a legnépszerűbb aprósüteményeink gyűjteményét:

Sós
  • apró pogácsáink ( sajtos túrós; szezámos tejfölös; burgonyás tökmagos, tepertős)
  • leves masni
  • sajtos-köményes ropogós
Édes
  • apró hájas szilvás papucs
  • zabkeksz
  • mini kakaós csiga
  • hókiflik (dió, mák, szilva)
  • apó ishler
  • apró linzer
  • csokis és vaníliás néró

06

Ha ezen felül is gondolkodna még egy-egy ellenállhatatlan különlegességben, büszkén ajánljuk cukrászaink nagyszerű zserbóját és mézes zserbóját is, melyeket egészen apró falatkákra szeletelve is rendelhet (ez a megoldás elsősorban esküvőkön népszerű).

Borkóstolókra ajánljuk apró baconos és apró tönkölyös párnánkat. Nagyszerű kísérői lehetnek a finom boroknak és az estének egyaránt! 

Ne feledje! Kedd és csütörtök Vadkovász Nap! Vigyen egy kis kóstolót a vendégeknek!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Heim Sütöde jelentős mennyiségi kedvezménnyel hálálja meg a bizalmat. Keressen bennünket bizalommal: írjon nekünk email címünkre, rendelje meg a kiválasztott termékeket a kívánt mennyiségben, és érdeklődjön bátran mennyiségi kedvezményeinkkel kapcsolatban! 

“Hú, ma lesz az a házibuli, elfelejtettem. Mit vigyek…”

Gyakori eset. Az ember nem tarthat mindig minden a fejében. Elfelejtette, hogy ma estére hívták meg, már nincs ideje azon gondolkodni, hogy mit vigyen? Sebaj.
Nagyjából tudja, hányan lesznek? Térjen be bármelyik üzletünkbe, kérje nyugodtan munkatársunk tanácsát! Tapasztalatainkra ezen a téren is egész nyugodtan támaszkodhat.
Sós és édes aprósüteményeinket egész biztosan szeretni fogják a barátai!Legyen vendégünk a Facebookon is!
Kövesse a Heim Pékség Facebook-oldalát és legyen naprakész! Mindig kisütünk valamit! :)