Teljesen megújult sütödénk leányfalusi boltja!

Teljesen megújult sütödénk leányfalusi boltja!

IMG_6457

Ha Ön is gyakran látogat a Heim Pékség Leányfalun található kis üzletébe, de az utóbbi hetekben nem járt nálunk, a következő alkalom valóban meglepetéserejű lesz…

Ne aggódjon, nem költöztünk el, és gumiszerviz, vagy csaptelepbolt sem nyitott a pékség helyén. Ellenben megvalósítottuk egy régi álmunkat: egybe nyitottuk a mindeddig kissé szűkösnek bizonyuló két helyiséget és alaposan átalakítottuk az üzletet. De nézzük csak szép sorban!

IMG_6440

Leányfalun működő pékségünk az egyik leglátogatottabb, legnépszerűbb üzletünk, így főként a hétköznapokra jellemző, komoly forgalom egyfajta „akadálymentesítése” volt a legfőbb célunk az áhított esztétikai megoldások mellett. Ugyanakkor azt is szerettük volna elérni, hogy aki nyugodtan leülne nálunk reggelizni, s mondjuk meginna közben egy kellemes cappuccinot, hát ne érezze magát zavarban egy pillanatra sem. IMG_6457
Mostantól a pékség hangulata ilyen formán sokkal inkább hozza a kávézós életérzést: már most látjuk, hogy jóval többen ülnek le, nem rohannak el, ha idejük engedi, szívesen beszélgetnek, elidőznek nálunk.

Ehhez a terek egybenyitása mellett még egy fontos mozzanatra szükség volt. Miután elterveztük, hogy miképpen szeretnénk berendezni régi/új pékségünket, helyet adtunk két pénztárnak is, illetve az eredeti pénztár, valamint a vendégek számára kialakított ülőtér helyet cseréltek. IMG_6447
Így a legforgalmasabb időszakokban is gond nélkül tudjuk fogadni vendégeinket, ugyanakkor azok kényelmét is szolgáljuk, akik nem sietnek annyira, és maradnának egy kicsit.
Mivel pedig leányfalusi üzletünket klimatizált helyiséggé alakítottuk, bízunk benne, hogy a nyári nagy melegben is ugyanúgy szeretni fogják majd törzsvendégeink, mint a környékre látogató utazók, turisták.

Kedvelt cukrászpultunk méreteit is megdupláztuk!

De térjünk vissza egy kicsit a hétköznapok forgatagába! Lecseréltük az eddig használt, szokványos bejárati ajtónkat egy fotocellás, automata bejáratra, így a nagyobb csomagokkal érkezőknek, és a még nagyobb csomagokkal távo20170606_173843zóknak nem kell megküzdeniük a kilinccsel.

Ön is szereti a frissen sült, extra vékonyra szeletelt kenyeret, a tökéletes szendvicsek alapját?

Pékségünkben mostantól ilyen géppel is szeletelni tudjuk valamennyi kenyérfélénket.
Igazi ritkaságról van szó, mely azonban rendkívüli népszerűségnek örvend dunabogdányi pékségünkben is.


Látogasson el gyönyörűen felújított leányfalusi pékségünkbe!
Üljön le nálunk egy kicsit! Élvezze kedvenceit, és igyon egy finom kávét! Várjuk nagy szeretettel!