Kóstolja meg legújabb termékünket, a Zabos Reggelit!

Kóstolja meg legújabb termékünket, a Zabos Reggelit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szeretnénk bemutatni Önöknek a Heim Sütöde termékpalettájának legújabb reggeli finomságát!

A pékségek általában forgalmuk legjavát a reggeli időszakban bonyolítják: mindenki rohan dolgozni, vagy az iskolába. Gyorsan kiválasztja kedvenceit, megvásárolja a reggelijének alapját adó péktermékeket és siet tovább. Ez természetesen a mi pékségeinkben is hasonlóképpen zajlik, és bár gondoljon az ember bármit is a reggeli rohanásról, ez bizony így van rendjén.

Zabos Reggeli csészében

Évtizedek óta figyeljük ugyanakkor ezt a tendenciát és látva a sietős, néha talán a kelleténél idegesebb reggeleket, úgy döntöttünk, bevezetünk egy olyan terméket, melynek célja, hogy egy kicsit lazábbá, mókásabbá, játékosabbá, és nem utolsó sorban egészségesebbé tegye a hétköznapi rohanás kezdő akkordjait.

Mit is takar pontosan a Zabos Reggeli?

A “recept egészen egyszerű”. Adott egy pohár, majdnem tele olyan, élettanilag kifejezetten jótékony hatásokkal kecsegtető finomságokkal, mint zabpehely, aszalt vörös áfonya, étcsokoládé, napraforgómag, tökmag és mazsola. A pohárban marad még egy kis hely.
Azt pedig már Ön dönti el, hogy mit szeretné hozzá tölteni polcunkról:

tejet?

natúr joghurtot?

gyümölcsjoghurtot?

kefirt?

ivókefirt?

Próbálja ki hétfő reggel tejjel, kedden kefirrel, aztán tesztelje le szép sorban, melyik gyümölcsjoghurttal lesz tökéletes!

Zabos Reggeli egy kis natúr joghurttal?

Játékos reggeli nálunk, otthon, a munkahelyen, a suliban…

A kiszerelés nagy előnye, hogy kedve szerint döntheti el: elfogyasztja nálunk, hazaviszi, esetleg majd a munkahelyén, vagy az iskolában keveri ki a legszimpatikusabb összetevőkkel és arányokkal a Zabos Reggelit. Lágyabban szereti? Esetleg kiemelten figyel bélflórájának harmóniájára és csak kevés tejjel, kefirrel, vagy joghurttal fogyasztaná? Öné a döntés. És persze a játékos felfedezés élménye is.

A zabos reggelek helyett inkább kóstolja meg a Zabos Reggelit, sütödénk termékcsaládjának legújabb tagját!

Kövessen bennünket a Facebookon is!