Kedvencünk, a Martontej!

Kedvencünk, a Martontej!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ön is rajongója a pékségeinkben kapható prémium tejtermékeknek?
Nekünk már évek óta a kedvenceink…

Nagy örömmel fogadtuk a Martontej ajánlatát még annak idején, amikor kerestünk egy olyan tejtermék-beszállítót, amely hiteles és minden tekintetben kifogástalan forrásokból szállítaná sütödénk számára  a termékeinkhez elengedhetetlen tejféléket.
Akkor még nem gondoltunk arra, hogy olyan vállalkozással találkozunk majd, amely arról is meggyőz bennünket, hogy készítményeik forgalmazóiként is nagy örömmel előlépjünk. Ám hamar kiderült, hogy tökéletes partnerre akadtunk!

A Martontej, mára fogalom. A lászlópusztai tej országszerte jól ismert mindazok körében, akik olyan termékek készítésével foglalkoznak, melyhez nélkülözhetetlenek a tökéletes tejtermékek, mint alapanyagok.
A Martontej egy igazi magyar, rendszerváltás utáni sikertörténet, hiszen 2004-ben úgy indult útjára a cég, hogy alapítói elhatározták, felélesztenek egy teljesen lepusztult, lényegében lassú halálra ítélt gazdaságot, hogy amennyiben lesz erejük a példátlan feladatra, újra fogalommá tegyék a magyar tejet.
Belevágtak, küzdöttek, és győztek.
Mi pedig – több tucat további céghez hasonlóan – örömmel fogadjuk üzleteinkben, sütödéinkben és konyháinkban a Martontej valamennyi termékét, legyen szó túróról, sajtról, joghurtokról, vagy magáról a színtiszta, gyöngyöző tejről!

És hogy mi mindent készítünk a Martontej termékeinek felhasználásával?

Pékségünk mindegyikében megtalálja kiváló túrós táskáinkat, túrós pitéinket és túrós réteseinket, melyek egytől egyig kiváló lászlópusztai túróval készülnek.

túrós táska, heim sütöde, martontej

Kedvenc túrós táskánk egy pohár friss tejjel…

A legismertebb és legnépszerűbb finomságunk azonban mégiscsak két magyar klasszikus: a túrós pogácsa, és persze az omlós tejfölös pogácsa. Ezek nélkül ma már minden bizonnyal elképzelhetetlen volna a Heim Sütöde repertoárja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Túrós és tejfölös pogácsáink. Együtt a legfinomabbak!

További finomságok a Martontejtől:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gomolya sajt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joghurtok, tejfölök

Ismerje meg a Martontej további, nálunk kapható termékeit is! Induljon az Ön reggele is egészségesen!


Merüljön el sütödénk rejtelmeiben a Facebook segítségével is!