Induljon a reggel tökéletesen : Heim-szendvicsek

Induljon a reggel tökéletesen : Heim-szendvicsek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prémium szendvicseinkkel igyekszünk minden szendvicsimádónak a kedvében járni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha a „fast food” vagy „gyorskaja” kifejezést halljuk, szinte egészen biztos, hogy automatikusan az egészségtelen, hizlaló és tápanyagban szegény ételek jutnak eszünkbe először. A rohanó hétköznapjainkban a „gyorsan bekapok valamit” mentalitás egyben a gondatlan és káros étkezés jelmondatává vált. Persze ha tehetnénk, mindannyian megadnánk a módját, és családi körben, otthon főzött ételeket ennénk, ez azonban a többség számára olyan luxus, amelyet időhiány miatt csak hétvégén engedhet meg magának. Mit lehet tenni ilyenkor?

Szerencsére az utóbbi évek gasztronómiai forradalmaival és az egészségtudatos étkezés terjedésével a „gyors” mára nem feltétlenül az „egészségtelen” szinonimája. Ha nincs is időnk saját magunknak elkészíteni a tápanyagban gazdag, jó minőségű összetevőkből készült ételeket, egyre több helyen kaphatunk olyan „gyorsételeket”, amelyeket mégis minőségi alapanyagokból készítenek. Ezeket a gyorsan elkészülő, leggyakrabban elvitelre kért, minőségi ételeket szokás mostanában „street food”-ként emlegetni.

“Elfelejtjük azonban, hogy az eredeti street food mindvégig itt volt a szemünk előtt, a szendvicseink képében.”

Pékségünk szendvicseinek széles választéka garantáltan örömet csempész mindazon vendégeink reggeleibe, akik a hétköznapi rohanásban gyorsan szeretnék beszerezni a napi reggelijüket, uzsonnájukat, vagy éppen a gyerekeknek iskolába szánt tízórait.

A klasszikus szalámis, illetve tarjás szendvicsünkön kívül (az elsőhöz sajtos kiflit, a másodikhoz tormakrémes croissant-t használunk), a grillcsirkés és rántott húsos szendvicseink akár gyors ebédként is szolgálhatnak.

Szezonális szendvicseink a vadász császárzsömlés tonhalkrémes, valamint a mediterrán szendvics, friss paradicsommal és bazsalikommal, olívaolajjal és –bogyóval. Az előbbi a téli szezon, az utóbbi a nyári időszak kedvence.

A sonkás tojásos szendvics német rozskenyérben az egyik legnépszerűbb termékünk ebben a kategóriában. Ha a prémium pásztor sonka, maasdamer sajt, friss főtt tojás és jégsaláta kombóját választod reggelinek, és mellé akár elvitelre kérsz egy finom habos kávét, garantáltan jól indul majd a napod!

Íme egy kis ízelítő:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grill csirkemelles

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tonhalkrémes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kontakt Grill Melegszendvics

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szalámis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarjás Croissant

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tojásos


 

Kövesd a Heim Sütöde akcióit és újdonságait a Facebookon is!