Cégünkről

Több évtizede folyamatos fejlődéssel biztosítjuk a legmagasabb minőségű pékárut vásárlóinknak

Történetünk

A dunabogdányi pékség megalapításának ötlete 1985-ben született, mikor már egy kicsit szabadabbá vált a világ és lehetőség nyílt kisvállalkozás beindítására.

A cégalapítás sikeresnek ígérkezett, mivel a telephely környezetében konkurens vállalkozás még nem működött. A sütöde ekkoriban naponta 4.000 kg kenyeret állított elő. A kötött árak  mellett egy kilogramm kenyér kereskedőnek értékesítve 10 forint 50 fillért ért, 13 forintot pedig, ha magunk értékesítettük saját boltunkban.

A Cég alapítói – Heim Ferenc és Heim Endre – indították el a sütőipari vállalkozást.  Akkoriban ez nem volt könnyű, mert a szabály szerint egy-egy vállalkozó csak 6 alkalmazottat foglalkoztathatott, a pékség pedig 20 fő munkájára tartott igényt, hiszen az üzemben nem csak  dagasztani, hanem szállítani, takarítani, eladni is kell. 1990-ig ennek a rendelkezésnek az érvényre juttatása miatt a pékséget két alkalmazott bérelte, majd a korlátozás megszüntetésével a tulajdonosok nevén működik.

A termelés kenyérrel kiflivel és zsemlével indult meg. Ma tizennégyféle kenyér és majd százféle pék- és cukrászsütemény közül válogathat a Kedves Vásárló.

A piaci helyzet alakulásával saját bolthálózatot hoztunk létre. A telephelyen, Dunabogdányon kívül Dorogon, Esztergomban, Tahitótfaluban, Leányfaluban, Szentendrén két üzletben, valamint Budakalászon kínáljuk a Heim Sütöde Bt. termékeit. A boltokat a kor követelményeinek megfelelően, igényesen, vendéglátó jelleggel alakítottuk ki.

Vállalkozásunk 2002-ben jelentős beruházással felújította a teljes üzemet, mely ma a legkorszerűbb európai uniós szabályoknak is megfelel.

DSCF0003-boost